Kurs i Anskaffelsesregelverkets spilleregler fra A til Å

Når man gjennomfører eller deltar i en konkurranse, er det viktig å kunne spillereglene som følger av lov og forskrift om offentlige anskaffelser. Dette sikrer best mulig utfall av konkurransen for både oppdragsgivere og leverandører, samt sparer begge parter for unødvendig ressursbruk.

Kursbeskrivelse

Få en grundig gjennomgang av sentrale temaer i anskaffelsesregelverket. Kurset vil ha en praktisk vinkling med fokus på hva det er særlig viktig at du må være oppmerksom på ved fremtidige konkurranser. Det vil være gode muligheter for spørsmål og innspill.

Sentrale temaer som vil bli gjennomgått på kurset er:

  • Om regelverket og dets anvendelsesområde
  • Grunnlaget for konkurransen – krav, begrensninger og muligheter
  • Gjennomføring og avslutning av konkurransen - krav, begrensninger og muligheter
  • Klage over tildelingsbeslutning

Last ned kursprogrammet her (PDF)

Mål for kurset

Oppdragsgivere og rådgivere får et bedre grunnlag for å gjennomføre konkurranser om entrepriseoppdrag, eller vare- og tjenesteoppdrag uten å trå feil, samt for å sikre seg den reelt sett beste kontrakten. Dette vil samtidig bety sparte ressurser knyttet til klager og søksmål, samt etterfølgende erstatningskrav. Leverandører får et bedre grunnlag for å utarbeide et best mulig konkurransedyktig tilbud, og et bedre grunnlag for å vurdere om det bør stilles kritiske spørsmål til valg av leverandør og/eller klage.

Hvem er kurset for?

Dette kurset passer både for oppdragsgivere, rådgivere og leverandører, uansett hvilken bransje man tilhører.

Kursholder:

Trine Friberg er senioradvokat ved Steenstrup Stordrange sitt kontor i Oslo, og er spesialisert innen rettsområdene offentlige anskaffelser og entrepriserett. Skaug yter bistand i forbindelse med byggeprosjekter når det gjelder kontraktsinngåelser, herunder bistand i forbindelse med anskaffelsesprosessen, oppfølging i kontraktstiden, og håndtering av sluttoppgjør/tvisteløsning, både på vegne av offentlige og private oppdragsgivere, samt leverandører. Hun har også bred erfaring med bistand til alle bransjer, innen offentlige anskaffelser, både på oppdragsgiver- og leverandørsiden. Bistanden omfatter alt fra utforming eller kvalitetssikring av konkurransegrunnlag/tilbud til evaluering av tilbud, og vurdering av klager. Hun har omfattende erfaring med undervisnings-/og foredragsvirksomhet innen offentlige anskaffelser, og får gjennomgående svært gode tilbakemeldinger.

Dato/Tid: 3. november 2015 kl. 09:00 - 4. november 2015 kl. 16:00

Sted: Fossekallen Restaurant og Konferansesenter, Vollsveien 13 H, 1366 Lysaker

Vis kart

Kursnr./navn: 15-1269297 Kurs i Anskaffelsesregelverkets spilleregler fra A til Å

Kursavgift: kr 9 000,00

Medlemmer av Standard Norge får 15 % rabatt ved å oppgi tilsendt rabattkode (OBS! Medlemskap er ikke det samme som å være abonnementskunde). Kursavgift inkluderer kursunderlag, lunsj, kaffe/te og standarder. Standardene vil bli vannmerket med ”KURSEKSEMPLAR”.

Påmelding:
For å melde deg på kurset bruker du knappen oppe til høyre "Påmelding til kurset". Du kan alternativt sende en e-post til salg@standard.no eller ringe oss på telefon 67 83 87 00.

Påmelding er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig.

Ved avmelding belastes 20 % av deltakeravgiften, minimum 500 kroner.

Ved avmelding senere enn:

14 dager før arrangementet belastes 50 % av deltakeravgiften
7 dager før arrangementet belastes full deltakeravgift

Betalte plasser kan fritt benyttes av andre fra samme firma. Dette må meldes skriftlig.

Vi kan også tilby dette kurset som et bedriftsinternt kurs!

Vi tar forbehold om avlysning eller endringer i programmet som måtte skyldes forhold utenfor vår kontroll.

Påmeldingsfrist: 2. nov 2015 kl. 10:00

Kontakt: salg@standard.no, telefon 67 83 87 00

Påmelding
Dato:
2015-11-03
Sted:
Lysaker (Bærum)