Tegn abonnement

Abonnement på web gir deg en enkel og sikker tilgang til produkter, og du er garantert at du alltid har siste utgave.

Bestillingsskjema for abonnement

Hvis du allerede har abonnement: Logg inn

Det er billigere å ha produktene tilgjengelige gjennom abonnement på web enn å kjøpe papirutgaver. Har du mange produkter i abonnementet ligger det også en mengderabatt i denne tjenesten.

Ved nyregistrering angis virksomhetens organisasjonsnummer, samt hvem i virksomheten som har funksjonen som administrator. Administrator er den eller de personene i bedriften som har fullmakt til å bestille produkter som skal tilrettelegges i Abonnement på web. Administrator kan også opprette brukere blant bedriftens ansatte. Brukernavn = epostadresse og kan ikke velges. Brukerne velger selv passord og får deretter brukernavn bekreftet pr. e-post.

Tjenesten tilrettelegges hos oss slik at brukerne i bedriften kan logge seg på med brukernavn og passord. Når du er innlogget får du tilgang til abonnementet via vår webside standard.no, direkte fra fanen "abonnement" i toppmenyen. Her kan de ansatte i bedriften til enhver tid ha tilgang til de produktene bedriften abonnerer på. Alternativt kan vi tilrettelegge en direkte IP-basert tilgang fra bedriftens intranett uten pålogging.

Hva koster tjenesten?

Prisen på de enkelte produkter som legges i abonnementet fremgår av søkebildet i nettbutikken. Når du er logget på hos oss er prisen fratrukket den rabatten du har rett til i henhold til den inngåtte avtalen.

Se mer informasjon om priser og betingelser for abonnement på web. 

Hvilke produkter?

Både Norsk Standard, NEK-standarder, Standardsamlinger, eBlanketter, ISO- og IEC-standarder kan legges til Abonnement på web. Andre dokumenter vil vi kunne legge inn på siden etter egen avtale.

Visninger og utskrift

Dokumentene er i PDF-format. Som abonnent kan du lese dokumentene så mange ganger du måtte ønske. I tillegg kan bedriften ta samme antall utskrifter av hver enkelt standard som det antall samtidige brukere som er avtalt.. Standarder er opphavsrettslig beskyttet og de kan derfor ikke lagres lokalt, videresendes eller kopieres.

Antall utskrifter av hvert produkt er med andre ord lik antall samtidig brukere (gjelder ikke eBlanketter), men man kan om man ønsker få et større antall. På ekstrautskriftene gis det hele 70 % rabatt.

Systemkrav

For å kunne åpne og skrive ut dokumenter fra standard.no må Adobe Reader/PRO/Acrobat være installert på din datamaskin. Les mer om dette på våre kjøpshjelpsider.

Overvåkingstjeneste inkludert

Bedriftens administrator får automatisk melding på e-post når en standard som man har i sitt abonnement på web er kommet i ny versjon og er lagt tilgjengelig i abonnementet Man trenger altså ikke å bestille tjenesten "Overvåking" for standardene man har i abonnement på web.

Abonnementets varighet og endringsmuligheter

Abonnementet er treårig. Bestilte produkter vil være tilgjengelig i abonnementet ut det kalenderåret de er bestilt og påfølgende to år. Etter 3. abonnementsår fornyes automatisk abonnementet årlig dersom det ikke avbestilles tre måneder før årsskiftet. Nye produkter kan legges til tjenesten gjennom året og faktureres da med den rabatterte pris som gjelder for tjenesten dette året. Fra neste fornyelse går de så inn i beregningsgrunnlaget for den nye rabatterte årsprisen på avtalen.

Tilbaketrukkede standarder

Standarder som trekkes tilbake blir liggende i abonnementet ut kalenderåret, deretter slettes disse fra abonnementet. Man kan velge å også abonnere på tilbaketrukkede standarder. Tilbaketrukkede standarder vil bli lagt inn i beregninsgrunnlaget med 50 % av listepris på standarden. Alle priser som er oppgitt på vår hjemmeside er eks. mva.

Sist oppdatert: 2014-01-14