Bilde av oljeplattform
Foto: Kværner

Abonnement på web
Tegn abonnement på web, og du vil alltid være sikker på at du har tilgang til gjeldende utgave av standardene du trenger. Ta kontakt med oss på salg@standard.no eller telefon 67 83 87 00 for tilbud og informasjon om tjenesten. 

Energi og petroleum – Standardsamlinger for Drilling

For å gjøre valget av riktige standarder enklere for deg som jobber med oljeboring (drilling) har vi nå satt sammen flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene. Alle standardene i samlingene kan abonneres på samlet eller hver for seg.

For deg som er bruker av standardene er det en fordel å ha tilgang til dem i et abonnement. Da kan du alltid være sikker på å ha siste utgave tilgjengelig.

Alle standardsamlingene nedenfor omhandler drilling, men de er delt opp i forhold til hvilken utgiver standardene kommer fra. Dette er standardsamlingene som er tilgjengelige:

Energi og petroleum – Drilling - NORSOK standarder
Denne standardsamlingen består av NORSOK-standarder innenfor oljeboringsområdet (Drilling). Alle standardene er referert til av Petroleumstilsynet. Standardsamlingen dekker prinsipper og krav for faste og flytende plattformer gjennom et representativt utvalg.  Standardene omhandler blant annet brønnvedlikehold, ventiltrær, brønnkontroll-systemer, tilstandskontroll av brønnen, brønnrør, stigerørsystem, brønnsementering og trykktesting.

Energi og petroleum - Drilling - Norsk Standard (NS og NS-EN)
Samling av Norsk Standard (NS og NS-EN) om refereres til i NORSOK serien D-001 “Drilling facilities”, D-002 “Well intervention equipment”, D-007 “Well testing system” and D-010 “Well integrity in drilling and well operations”.

Energi og petroleum - Drilling - ISO-standarder
Samling av ISO-standarder som refereres til i NORSOK serien D-001 “Drilling facilities”, D-002 “Well intervention equipment”, D-007 “Well testing system” and D-010 “Well integrity in drilling and well operations”.

Energi og petroleum – Drilling - IEC - standarder
Samling av IEC-standarder som refereres til i NORSOK serien D-001 “Drilling facilities”, D-002 “Well intervention equipment”, D-007 “Well testing system” and D-010 “Well integrity in drilling and well operations”.

Energi og petroleum –  Drilling - Andre refererte NORSOK - standarder
Samling av andre NORSOK-standarder som refereres til i NORSOK serien D-001 “Drilling facilities”, D-002 “Well intervention equipment”, D-007 “Well testing system” and D-010 “Well integrity in drilling and well operations”.

Kontakt oss gjerne på salg@standard.no for mer informasjon om abonnement på web, og hvordan du enkelt kan skaffe deg tilgang til standardsamlinger og andre produkter.

Last updated: 2016-12-20

NOK 4 375,00 (excl. VAT)

Energy and petroleum - Drilling - NORSOK standards

LanguageEngelsk

Product informationShow collection contents

Order
Get online access

Energi og petroleum: Drilling - Norsk Standard

Standardsamling (Elektronisk)

NOK 16 000,00 (excl. VAT)

Energy and petroleum - Drilling - Norwegian Standards (NS and NS-EN)

LanguageEngelsk

Product informationShow collection contents

Order
Get online access

Energi og petroleum: Drilling - Andre NORSOK

Standardsamling (Elektronisk)

NOK 5 900,00 (excl. VAT)

The collection contains all standards within Energi og petroleum: Drilling - Andre refererte NORSOK-standarder

LanguageEngelsk

Product informationShow collection contents

Order
Get online access