Abonnement for studenter

Er du student og trenger tilgang til standarder kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Du får da lesetilgang til over 50 000 standarder i tillegg til gunstige rabatter på utskrifter. Vi ønsker at studenter skal bruke standarder i sine studier og gir derfor rabatter og tilgang til standarder på nett til en gunstig pris.

Studentabonnement

Et studentabonnement gir deg som student lesetilgang til NS, IEC, ISO og NEK standarder, som utgjør over 50 000 gyldige standarder. 

Pris

Studentabonnement koster kr 500,- inkl. mva. i året. Abonnementet gjelder fra 1. juli til 1. juli påfølgende år. Fra første januar reduseres prisen med 30 % for tilgang frem til 1. juli.

Hvordan fungerer det?

Etter at du har kjøpt et abonnement søker du opp de standardene du trenger fra vårt sortiment i nettbutikken. Du kan også favorittmerker dine mest aktuelle standarder for enklere tilgang neste gang. OBS! Pass på å være innlogget.

Studentabonnementet er et tilbud til studenter, og du må ha en gyldig e-postadresse utstedt fra studiested for å kunne kjøpe denne tjenesten. Pass derfor på å huke av for "Student" på registreringssiden når du registrere deg som ny kunde. OBS! Du må være registrert, og logget inn, som studentbruker før du kan kjøpe studentabonnementet.

Etter at du har kjøpt studentabonnementet får du automatisk tilgang til å lese standarder fra NS, IEC, ISO og NEK på nett. Standardene ligger ikke ferdig i et abonnement, men ligger tilgjengelig for deg å lese i nettbutikken når du er innlogget. Bruk søkefeltet på nettsiden vår for å finne standardene du er ute etter og klikk på "Vis hele standarden" for å lese den. Du kan også favorittmerke de standardene du vil bruke mest ved å bruke stjernesymbolet, slik at du har dine favoritter enkelt tilgjengelig under menypunktet "Abonnement" når du er innlogget. 

Pris ved utskrift eller trykket standard

Ved kjøp av utskrifter eller trykket og innbundet eksemplar tilkommer studentrabatter på oppgitt pris i nettbutikken. Rabatten er på 50 % pr. standard trykket og innbundet og 70 % om du skriver ut selv (gjelder kun produkter med prefiks NS og NEK).

For å kjøpe studentabonnementet må du først registrere deg som studentbruker. 


Lag en ny bruker på våre nettsider hvor du huker av for student øverst i registreringsskjemaet. Etter at du har laget deg en studentbruker kan du kjøpe studentabonnementet. Har du allerede en studentbruker må du være logget inn for å kjøpe dette produktet. Gå til registreringssiden.

Sales and Support

Shopping guide

Chat: Ask us online

Telephone: +47 67 83 87 00

Business hours chat/phone: mon-fri 8-16

Studentabonnement

Tjeneste (ingen levering)

NOK 400,00 (excl. VAT)

Abonnement for studenter gir lesetilgang til NS, IEC, ISO og NEK standarder.

Language: Ukjent

Product information

Information Monitor standard