Henvendelser om NS 3420

Send oss en melding dersom du har spørsmål knyttet til forståelse og tolking av NS 3420.

Personer i Standard Norge som jobber med NS 3420

Fra venstre: Merete Fadler, Dag Hamre, Lars Aasness, Knut Løe, Hanne G. Wells, Tom Erik Larsen, Kristoffer Polak og Morten Lund jobber alle med oppgaver knyttet til NS 3420 i Standard Norge.

Det legges ned betydlige ressurser årlig i arbeidet med vedlikehold og videreutvikling av NS 3420.

Har du spørsmål knyttet til forståelse og tolking av NS 3420, tolking av beskrivelser hvor NS 3420-koder er brukt?
Da må du gjerne sende ditt spørsmål per e-post til prosjektleder Merete Fadler. Dokumentér gjerne med vedlegg fra beskrivelser og andre dokumenter som du tror vi trenger som underlag for å kunne gi deg et svar. På denne måten kan vi lettere sikre at du får både et raskt og godt svar. Vår tjeneste er forøvrig gratis.

Hvordan kan NS 3420 bli bedre?
NS 3420 er i kontinuerlig utvikling.  Basert på dine, og andres, erfaringer kan vi jobbe videre med forbedring av innholdet. Vi inviterer deg som bruker av NS 3420 til å si din mening om hvordan standarden kan bli bedre. Bruk gjerne vårt elektroniske kommentarskjema for å komme med dine erfaringer og innspill til forbedringer.

Kurstilbud
Vi tilbyr flere varianter av kurs knyttet til NS 3420, se mer info om kurs. Gjennom årets holdes mange bedriftsinterrne kurs og foredrag, så har du et opplæringsbehov eller ønsker en prat rundt bruk av NS 3420, så ta gjerne kontakt med faglig ansvarlig og prosjektleder for virksomhetsområde Beskrivelsessystem - NS 3420 Merete Fadler

Andre typer henvendelser
Spørsmål knyttet til anskaffelse av NS 3420, andre standarder og abonnementsløsning kan du sende til salg@standard.no.

Sist oppdatert: 2017-09-27