Hender som holder fire puslespillbrikker
Foto: Shutterstock

Lansering: 2015 – et tidsskille i internasjonal ledelse

God ledelse krever effektive styringsverktøy med fokus på kontinuerlig forbedring. Nå kommer de internasjonalt anerkjente standardene i ISO-serien, ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø), i nye versjoner, og Standard Norge inviterer til lansering onsdag 14. oktober, kl. 0900-1215 (enkel lunsj fra 1220).

Rundt 120 land og 30 000 eksperter har uttalt seg om utkastet til nye standarder, deriblant Norge gjennom Standard Norge. Standardene er tilpasset sentrale samfunnstrender og lederutfordringer som

  • integrering av kvalitets- og miljøhensyn i virksomhetens strategi
  • betydningen av virksomhetens kontekst og interesseparter
  • målrettet intern og ekstern kommunikasjon
  • kontinuerlig risikohåndtering
  • toppledelsens forpliktelser

Tid: Onsdag 14. oktober 2015, kl. 0900-1215 (registrering fra kl. 0830). Enkel lunsj ca. kl. 1220.

Sted: Kino Victoria, Oslo sentrum (ved Konserthuset)

Program
De nye standardene er sterkt endret og passer for alle virksomheter, uavhengig av størrelse, organisasjonsform, produkt- og tjenestetyper, privat eller offentlig osv. 

Under lanseringen vil det bli inspirerende innlegg fra virksomheter som har erfaring med bruk av standardene, og som nå forbereder seg på de nye versjonene. Selvfølgelig blir det også mye informasjon om endringene som kommer.

Vi kan nevne at administrerende direktør Jacob Mehus, i Standard Norge vil åpne og overlevere standardene til statsekretær Lars Jacob Hiim i Nærings- og fiskeridepartementet.

Videre vil suksessbedriften Borregaard fortelle om hvorfor ISO-standardene er strategisk viktige for dem. Rådmannen i foregangskommunen Asker vil presentere sitt styringssystem basert på ISO og ledelsen i Helse Sør-Øst vil snakke om sin satsing "Grønt sykehus" og bruken av ISO 14001.

I tillegg vil Standard Norge gå igjennom de viktigste endringene i standardene og hva de vil bety for brukerne. Dette er bare en smakebit av et spennende program.

Vi avslutter med en enkel lunsj og ettersnakk.

Bærekraftig arrangement
Vi ønsker at våre arrangementer skal ha en mest mulig bærekraftig profil. Derfor serverer vi lunsj med en størst mulig andel kortreiste og økologiske varer og oppfordrer deltakerne til å reise kollektivt.

Det er gratis å delta, men dersom du har meldt deg på og senere ombestemmer deg, er det fint om vi får beskjed slik at vi unngår å sitte igjen med overflødig mat.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Mette Wiken i Standard Norge eller ring oss på telefon 67 83 86 00.

Vel møtt 14. oktober!

Påmelding
Det har vært veldig stor interesse for arrangementet og det er nå fulltegnet.

Venteliste
Vi har nå nådd grensen for hvor mange som kan delta på lanseringen, men på grunn av eventuelle avmeldinger vil det forsatt være mulig å melde seg på. Vi må derfor ta forbehold om at påmeldinger fra nå av vil havne på venteliste, og vi kan ikke garantere plass på lanseringen.  

Avmelding
Hvis du har meldt deg på, men likevel ikke har anledning til å stille, må vi få beskjed om det snarest mulig. Avmeldingsfrist er 29. september kl. 1200. Dersom du ikke melder fra og ikke møter på lanseringen vil vi måtte sende en faktura som dekker lunsjkostnaden for den enkelte. Avmelding sendes Mette Wiken.

Sist oppdatert: 2015-12-02