Informasjonsmøte om nytt europeisk fakturaformat

Difi og Standard Norge inviterer til åpent informasjonsmøte fredag 11. desember, kl. 0900-1530 om den nye europeiske fakturastandarden som kommer i løpet av 2017.

Formålet med møtet er å informere om forventet innhold i standarden og gjøre norske aktører i stand til å gi konstruktive tilbakemeldinger til Standard Norge og Difi. Nasjonalt er det Standard Norges komité SN/K 254 E-handel og elektroniske forretningsprosesser som aktivt følger opp dette området, og som utnevner eksperter til å ivareta norske interesser i det europeiske arbeidet. SN/K 254 ledes av Olav A. Kristiansen fra Difi.

I løpet av møtet blir forslaget til standard presentert, og det sammenliknes med EHF-faktura. På møtet vil det bli holdt en del presentasjoner, og det vil også være tid til diskusjoner.

Standarden, som utarbeides i standardiseringskomiteen CEN/PC 434 Electronic invoicing, ventes på offentlig høring de nærmeste dagene under tittelen prEN 16931 Electronic invoicing - Semantic data model of the core elements of an electronic invoice. CEN/PC 434 arbeider dessuten med flere tilhørende leveranser. Dette er noe av det vi kommer inn på den 11. desember.

Hvor og når
Møtet avholdes hos Difi på Grev Wedels plass 9, andre etasje, 11. desember, kl. 0900-1530.

Påmelding
Du kan lese mer om arrangementet og melde deg på ved å gå til Difis nettsted.

Sist oppdatert: 2015-12-02