Bedriftsinterne kurs

Trenger flere enn 7-8 personer i din bedrift opplæring i samme standard eller tema? Da lønner det seg å bestille et bedriftsinternt kurs. Få et godt innblikk i og gjennomgang av standarden på dine premisser.

Send oss en forespørsel om bedriftsinternt kurs

Fordelene med bedriftsinternt kurs er mange:

  • Unngå reise og reisekostnader
  • Bli i egne lokaler
  • Er det flere som skal ha samme kurs er det kostnadseffektivt
  • Mulighet for tilpasning slik at kurset passer for din bedrift.

De fleste av våre åpne kurs (se kurskalender) kan også arrangeres som bedriftsinterne kurs - spør oss om hva vi kan levere til deg!

Erfaring

 Vi har flere års erfaring med kurs, konferanser og bedriftsinterne kurs innenfor standardiseringen. Vi følger ditt oppdrag fra første kontakt til fullført kurs.

Kompetanse

 Vi har godt samarbeid med kursholdere med gode evalueringer fra tidligere kurs. Vi håndplukker de beste kursholdere innenfor hvert fagområde for å innfri dine forventninger. Våre kursholdere kommer fra forskjellige bransjer og har god erfaring og fagkunnskap om standardene de underviser i.

Kvalitet

Våre kursholdere skal rangere høyt både når det gjelder faglig kompetanse og pedagogisk fremstilling. Hvert arrangement blir evaluert for å kvalitetssikre at kundene har fått det den leveransen de har bestilt.

Send oss en forespørsel om bedriftsinternt kurs

 

Noen av våre fornøyde kunder:

Andenæs VVS AS
Akvaplan-niva AS
Stangeland Maskin AS
Helseforetakenes Nasjonale Luftambulansetjeneste ANS
Backe Gruppen AS
Norsk jernbaneskole – Jernbaneverket
Skogmo Industripark AS
Sandnes Boligbyggelag
Høgskolen i Bergen

Kurslederen hadde bred erfaring og en god evne til å sette seg inn i vår bedrifts utgangspunkt og behov. Vi kommer til å bruke han for flere interne kurs i framtiden. (Akvaplan-niva AS)
Kurset ga en rask og god innføring i standarden på et nivå som passer for de skal delta i arbeidet med riskokoanalyser. Vi benyttet kurset som en del av opplæringen i risikostyring og deltok med 14 ansatte. (Helseforetakenes Nasjonale Luftambulansetjeneste ANS)
Vi er svært fornøyd med opplegget som dere leverte, og kursdeltakerne ga veldig gode tilbakemeldinger. (Skogmo Industripark AS)

 

E-læringskurs

Vi tilbyr også flere e-læringskurs som du kan gjennomføre på nett.
 E-læringskursene gir kompetanse i standardene innenfor styringssystemer.

 

Kontakt oss

For mer informasjon om bedriftsinterne kurs, kontakt vår kursavdeling ved Kjersti Bye Halvorsen:

Eller send e-post til salg@standard.no

Sist oppdatert: 2016-12-21