Abonnement

Et abonnement gir deg en enkel og sikker tilgang til produkter, og du er garantert at du alltid har siste utgave. Hos oss kan du samle alle standardene du trenger i ett og samme abonnement.

 Bestill abonnement  Logg inn

 

 

Alltid tilgang til dine standarder og produkter

Med et abonnement har du alltid tilgang til dine standarder og produkter via dine egne sider i vår nettbutikk.

Hvilke produkter kan legges til et abonnement?

Norsk Standard, NEK-standarder, Standardsamlinger, eBlanketter, ISO- og IEC-standarder kan legges til i et abonnement på web. De fleste andre dokumenter og internasjonale standarder kan også legges til et abonnement, kontakt oss om du har spørsmål.

Alltid oppdatert

Med et abonnement er du sikker på at du alltid har siste og nyeste utgave av standardene og produktene du abonnerer på. Du trenger ikke å kjøpe nye standarder når nye versjoner publiseres, dette legges automatisk til i ditt abonnement.

Abonnementets administrator får automatisk melding på e-post når en standard som man har i sitt abonnement på web er kommet i ny versjon og er lagt tilgjengelig i abonnementet. 

Pris

Prisen for abonnement er basert på en kombinasjon av antall registrerte brukere og antall lisensierte produkter i tjenesten. Et abonnement har en årlig abonnementsavgift.

Når du er logget på hos oss med et abonnement er prisene som vises på produktene fratrukket den rabatten du har rett til i henhold til den inngåtte avtalen.

Mer informasjon om priser og betingelser for abonnement på web 

Abonnementets varighet

Et nytt abonnement har en minimum varighet på 3 år.
Etter 3. abonnementsår fornyes automatisk abonnementet årlig dersom det ikke avbestilles innen 31. oktober året før.

Bestilte produkter vil være tilgjengelig i abonnementet ut det kalenderåret de er bestilt og påfølgende to år. Nye produkter kan legges til tjenesten gjennom året og faktureres da med den rabatterte pris som gjelder for tjenesten dette året. Fra neste fornyelse går de så inn i beregningsgrunnlaget for den nye rabatterte årsprisen på avtalen.

Visninger og utskrifter

Som abonnent kan du lese dokumentene i ditt abonnement så mange ganger du ønsker. Dokumentene i vår nettbutikk leveres i PDF-format. Standardene er opphavsrettslig beskyttet og de kan derfor ikke lagres lokalt, videresendes eller kopieres. 

Når det gjelder utskrifter kan du skrive ut hvert dokument like mange ganger som det antall brukere din avtale lyder på. Ønsker du å legge til ekstra utskrifter gis det hele 70 % rabatt. 

Tilleggstjenester

Ved å bestille en eller flere av våre tilleggstjenester kan du tilpasse abonnementet ditt enda bedre etter dine behov:

  • Offlinetjeneste
  • Direktelenker til standarder i ditt abonnement
  • Utvidet bruk av innhold i standarder

Les mer om tilleggstjenester

Tilbaketrukkede standarder

Standarder som trekkes tilbake blir liggende i ditt abonnement ut kalenderåret, deretter slettes disse fra abonnementet. Om man ønsker å ha tilgang til tilbaketrukkede standarder kan man velge å også abonnere på dette. Tilbaketrukkede standarder vil bli lagt inn i beregninsgrunnlaget til abonnementet med 50 % av listepris på standarden.

Systemkrav

For at standarder skal åpnes og skrives ut, må de åpnes i PDF-leseren Adobe. Dette kan lastes ned gratis fra www.adobe.com.   

Oppretting av abonnement

Ved registrering av et nytt abonnement angis virksomhetens organisasjonsnummer, samt hvem i virksomheten som har funksjonen som administrator. Administrator er den eller de personene i bedriften som har fullmakt til å bestille/kjøpe produkter som legge til bedriftens abonnement på web. Administrator kan også opprette brukere slik at bedriftens ansatte får tilgang til abonnementet. Brukernavn er din epostadresse og kan ikke velges. Brukerne velger selv passord og får deretter brukernavn bekreftet pr. e-post. 

Brukerveiledninger

For at du skal få mest mulig ut av abonnementet ditt har vi laget noen "step by step" veiledninger til hvordan du benytter funksjonaliteten som er tilgjengelig.

Gå til brukerveiledningene for abonnement på våre Hjelp-sider

 

 Bestill abonnement

 

 

Betingelser for abonnement på web

Se fullstendig informasjon over priser og betingelser for abonnement på web.

Salg og support

Hjelp

Telefon: +47 67 83 87 00

Åpningstider nettprat/telefon: man-fre 8-16

Studentabonnement

Er du student og trenger tilgang til standarder kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Du får da lesetilgang til over 50 000 standarder i tillegg til gunstige rabatter på utskrifter.

Studentabonnement