Få mer ut av abonnementet ditt

Visste du at vi har tilleggstjenester som kan gjøre abonnementet ditt enda bedre tilpasset dine behov?

Har du et abonnement på web på www.standard.no får du enkel og sikker tilgang til innholdet, og du er garantert at du alltid har siste utgave av standarder og andre produkter. Ved å bestille en eller flere av tilleggstjenestene som er beskrevet under, kan du tilpasse abonnementet ditt enda bedre etter dine behov.

Aktuelle tilleggstjenester:

  • Offlinetjeneste
  • Direktelenker til standarder i ditt abonnement
  • Utvidet tilgang til innhold i standarder

 

Offlinetjeneste - få tilgang til dine standarder selv når du ikke er på nett

 Har du behov for å ha tilgang til en eller flere standarder uten å være tilknyttet internett? Da bør du bestille “offlinetjeneste”, og laste ned kopier av standardene du trenger til din egen datamaskin. Du vil ha tilgang til standardene i 30 dager før de termineres. Standardene kan alltid lastes ned på nytt om det er ønskelig.

Siden standardene du laster ned til egen datamaskin termineres etter 30 dager, vil du aldri komme i skade for å bruke tilbaketrukkede standarder. Dette er en sikkerhet for deg som kunde.

Et ordinært abonnement på web fra www.standard.no gir deg alltid tilgang til standarder i abonnementet så lenge din datamaskin er tilknyttet internett. En offline løsning gir deg derfor en enda større frihet og bedre tilpasning til dine behov.

 

Direktelenker til standarder i ditt abonnement - enkelt og effektivt!

 Henviser du ofte til relevante standarder i interne dokumenter? Da kan direktelenker til aktuelle standarder i abonnement være noe for deg.

Direktelenke er en statisk lenke til en standard du har i ditt abonnement på web, noe som gjør det mulig for deg å åpne aktuelle og relevante standarder direkte fra det aktuelle området i ditt eget dokument.

Direktelenking settes opp og brukes innenfor en gitt IP-adresse (statisk) som gjør at alle brukere tilknyttet denne adressen vil bli direkte pålogget abonnementet og får tilgang til den aktuelle standarden det henvises til i dokumentet.

 

Utvidet tilgang til innhold i standarder

En av våre tilleggstjenester til vår abonnementstjeneste er «Utvidet tilgang». Gjennom en avtale med Standard Online, eller via en programvareleverandør, kan kunder få tilgang og tillatelse til å bruke innholdet i en standard på en mer effektiv måte enn å bare kunne lese den som en PDF (med kopisperre). Dette kaller vi «Utvidet tilgang».

Les mer om utvidet tilgang

Det tilkommer en ekstra utgift for tilleggstjenester.

 

Ta kontakt med oss i dag - vi viser deg gjerne hvordan du får mest mulig ut av abonnementet ditt

E-post: salg@standard.no
Telefon: 67 83 87 00