Riktig med en gang Tour 2016

Dette er et landsdekkende konferansekonsept arrangert av Grønn Byggallianse og Integra - for private og offentlige eiendomsselskaper, driftsselskaper, deres rådgivere og leverandører av bygningsautomatisering/tekniske installasjoner.

«Riktig med en gang Tour 2016» ønsker å bidra til åpen dialog og mer læring med og mellom partene i byggesaker. Ditt bidrag under konferansen vil danne grunnlaget for forbedring i bransjen.

Konferansen favner bredt - vektlegger likevel spesielt hvordan gjøre lønnsomme og bærekraftige valg med de tekniske bygningsinstallasjonene.

Programmet og gjennomføringsmodellen vil bli spesielt tilrettelagt for mest mulig læring, mye dialog, mer inspirasjon og aktivt bidrag fra deltagerne.

Påmelding - følg lenke på hvert av arrangementene

  • Trondheim – 13. april – Kjeldsberg Eiendom
  • Bergen – 19. april – Høgskolen i Bergen
  • Oslo – 26. april – NHO
  • Tromsø – 25. mai - Clarion Hotel The Edge
  • Lillestrøm: Vi er på Norges Varemesse på Eliaden 02. juni. Det er gratis adgang på messen, men du må forhåndsregistrere deg på messens hjemmesider

Deltageravgift 2.600,- Ekskl. mva. inklusive bevertning.

Praktisk informasjon

Konferansen starter kl 09.00 og varer til kl 16.00 med påfølgende sosial sammenkomst frem til kl. 18.00. Målet er at deltagerne etter konferansen drar hjem litt mer begeistret og med en klar plan «for neste mandag».


Last ned invitasjon med program (PDF)

 

 

Sist oppdatert: 2016-12-16