Spesialtilbud til arkitekter
Fotocredit:ScanStock Photo

Spesialtilbud for arkitektbedrifter

Nå har du som jobber i en arkitektbedrift mulighet til å skaffe deg abonnement på standarder spesielt tilpasset ditt virksomhetsområde - med kostnadsfri tilgang første år (2016)!

Vi har fått hjelp av fagpersonell til å sette sammen en pakke av standarder som er spesielt aktuelle for arkitektbedrifter. Oversikten er delt inn i overordnede standarder som alle bør ha, samt standarder for detaljprosjektering.  Standardene er knyttet til anbuds- og tilbudsprosessen, og er "must have" for den som skal levere anbud.

Akkurat nå kjører vi et tilbud til de som inngår abonnementsavtale for første gang. Tilbudet medfører at du får elektronisk tilgang til standardene gratis ut 2016  - uavhengig av hvor omfattende samling du velger å abonnere på. 

Et abonnement sørger for at du alltid er trygg på å ha tilgang til gyldig versjon av standarder som er viktige for deg. 

Vi har fått hjelp av fagpersonell til å sette sammen en pakke av standarder som er spesielt aktuelle for arkitektbedrifter. Oversikten er delt inn i overordnede standarder som alle bør ha, samt standarder for detaljprosjektering.  Standardene er knyttet til anbuds- og tilbudsprosessen, og er "must have" for den som skal levere anbud.

Akkurat nå kjører vi et tilbud til de som inngår abonnementsavtale for første gang. Tilbudet medfører at du får elektronisk tilgang til standardene gratis ut 2016 [BR1] - uavhengig av hvor omfattende samling du velger å abonnere på.

Et abonnement sørger for at du alltid er trygg på å ha tilgang til gyldig versjon av standarder som er viktige for deg.

 [BR1]At du får elektronisk tilgang til standardene gratis ut 2016. 

Velg mellom følgende pakker:

Du kan selvfølgelig legge til andre standarder i abonnementet ditt etter behov.

Ta kontakt med oss, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Sist oppdatert: 2016-12-16