Generelt

 

Denne artikkelen er bare laget for å teste hvordan "fnutter" vises i søkeresultatet.

2016-06-22

Mer om Testartikkel med "fnutter" i overskrift
 

Hensikten med den nye veiledningen er å gi deg som planlegger og prosjekterer et innblikk i konseptuell tenking med temaet veifinning som ledetråd.

2014-08-13

Mer om Ny veiledning: Universell utforming av byggverk - Veifinning
 

I dag , mandag 3. februar, lanserer vi de nye nettsidene våre. Sidene har nytt design og mer brukervennlige grensesnitt. Endringene baserer seg på innspill fra brukerne gjennom blant annet brukertester, og et ønske fra vår side om å tilby gode brukeropplevelser for flere.

2014-01-30

Mer om Velkommen til nye standard.no
 

4. og 5. februar er Standard Norge til stede for å møte studenter ved NTNU i Trondheim. Vi skal ha bedriftspresentasjon på bevertningsstedet Lille London i Midtbyen og stå på stand under de årlige Næringslivsdagene i Realfagsbygget.

2014-01-29

Mer om Standard Norge møter studenter ved NTNU
 

Standard Norge og Norsk Elektroteknisk Komite holder stengt mellom jul og nyttår, men du kan treffe en våre selgere i Standard Online fredag og mandag i romjulen mellom kl. 0900 og 1500.

2013-12-19

Mer om Åpningstider i julen
 

Det er mye som enten er standardisert eller kan standardiseres rundt oss. Juletrær er en av de tingene det finnes en standard for, og den beskriver hvordan trærne kan klassifiseres.

2013-12-12

Mer om Standardisert juletre?
 

Difi har for statsforvaltningen inngått en rammeavtale med Standard Online, Standard Norges salgsselskap, om tilgjengeliggjøring av standarder for styring av informasjonssikkerhet. Avtalen innbefatter tilgang til standarder for 203 statlige enheter.

2013-11-19

Mer om Difi sikrer staten tilgang til internasjonale IT-sikkerhetsstandarder
 

Dette er kanskje ikke den mest kjente internasjonale merkedagen i løpet av et år. Dagen er likevel en markering av noe som er viktig for norsk næringsliv, samfunnsliv og norske forbrukere. Standarder gjør hverdag vår enklere, og uten standarder ville mye blitt mer komplisert og dyrere.

2013-10-14

Mer om 14. oktober er Verdens Standardiseringsdag
 

En ny utgave av "Regler for arbeidet i Standard Norges standardiseringskomiteer” ble godkjent av Standard Norges styre i slutten av august 2013.

2013-09-19

Mer om Reviderte regler for standardiseringsarbeidet i Standard Norge
 

17. september underskrev ledere fra europeisk og russisk standardisering en avtale om nærmere samarbeid. Avtalen vil bidra til å redusere handelsbarrierer mellom Russland og Europa.

2013-09-18

Mer om Historisk avtale med Russland