Velkommen til nye standard.no

I dag , mandag 3. februar, lanserer vi de nye nettsidene våre. Sidene har nytt design og mer brukervennlige grensesnitt. Endringene baserer seg på innspill fra brukerne gjennom blant annet brukertester, og et ønske fra vår side om å tilby gode brukeropplevelser for flere.

Ambisjonen er å fortsette med å tilby god informasjon til eksisterende kunder og interessegrupper, samtidig som vi ønsker å nå ut til et bredere publikum.

Selve handleprosessen er ikke endret.

Vi ønsker å vise brukerne den store bredden av fagområder vi opererer innenfor, og gjøre det lettest mulig å finne de produktene og nyhetene nettopp du har interesse av.

Nå har du mulighet til å bestille RSS nyhetsvarsling fra standard.no og dele nyheter fra ulike fagområder med resten av din organisasjon via for eksempel intranettet.

Menyfanen som tidligere het "Søk og kjøp" heter nå "Nettbutikk". Her finner du kjøpshjelp, veiledninger og infomasjon om de mest populære standardene og normene våre.

For dem som har abonnement på web, er det nå mulig for brukere uten kjøpsrettigheter å sende en utfylt handlevogn til administrator av abonnementet, slik at administrator enkelt kan velge å kjøpe inn de produktene den enkelte bruker trenger.

Vi håper du blir fornøyd med nettstedet vårt og setter pris på både ris og ros!

Hilsen oss i Standard Norge, Standard Online og NEK

Webredaksjonen

Sist oppdatert: 2014-01-31