Sommertilbud – 50 % rabatt på nettbaserte standardsamlinger ut 2019!

Standardsamlinger gir deg utvalgte standarder innenfor et område til en gunstig pris. Skal du ha mer enn to enkeltstandarder innenfor et område lønner det seg ofte å kjøpe en samling.

Med nettbasert tilgang på standardsamlinger får du enkel tilgang til innholdet, søkbare PDFer og du er garantert at du alltid har siste utgave av standardene i samlingen. 

Akkurat nå sparer du ekstra mye! Ved å legge til en av våre standardsamlinger i et nettbasert abonnement, gir vi 50 % rabatt* på årsprisen for 2019. Tilbudet gjelder til og med 31. august. Har du ikke en abonnementsavtale med oss ennå, så hjelper vi deg i gang med dette også.

Vi har standardsamlinger innenfor mange forskjellige områder, og nevner spesielt:

  • Bygg og anlegg
  • Juridiske standarder
  • NS 3420
  • Eurokoder
  • Kvalitet- og miljøstyring
  • Sikkerhet og risiko - og mange flere.

vår side for standardsamlinger får du oversikt over alle våre tilgjengelige standardsamlinger. Klikk på plusstegnet foran den enkelte for å se oversikt over alle de forskjellige samlingene innenfor hver kategori. 

Kontakt meg for et tilbud på en standardsamling!

OBS! For å benytte deg av tilbudet må du kontakte en av våre selgere. Bruk lenken over eller ring oss på 67 83 87 00.

Tilbudet gjelder ut august 2019.

*Vi gjør oppmerksom på at tilbudet ikke gjelder samlinger som inneholder standarder fra enkelte utenlandske leverandører eller samlingene ATEX Komplett og NORSOK Komplett. 


20 % sommerrabatt på kurs

Du får nå også 20 % sommerrabatt på kurs. Bruk rabattkode: sommer19 ved påmelding i nettbutikken for å få kursrabatten. Du kan alternativt sende en e-post til salg@standard.no eller ringe oss på tlf. 67 83 87 00. Rabatten gjelder ikke e-læringskurs eller bedriftsinterne kurs. Tilbudet gjelder ut august 2019.

Se oversikt over våre kurs

Sist oppdatert: 2019-11-28