Reisebeskrivelse

Standard Norge og Standard Online AS har kontor i Mustads vei 1 på Lilleaker i Oslo (ved siden av kjøpesenteret CC Vest). Det er ca. 6 km fra Oslo sentrum til Lilleaker. Vi oppfordrer våre gjester til å reise kollektivt.

Mustads vei 1

Hovedinngangen til Mustads vei 1 er fra vest, dvs. fra siden mot Lysakerelven (markert med rød sirkel på bildet). Bildet over viser bygningen sett fra nord-vest. Ved ankomst vennligst henvend deg i vår resepsjon i 6. etasje. Vi har kontorer i 5., 6. og 7. etasje. Les mer om inngangen til Mustads vei 1.

Hvordan komme seg til Mustads vei 1?

Kart over Lyskaer og Lilleaker

 

Fra Oslo Lufthavn

Den enkleste måten å reise på, er å benytte Flytoget. Ta tog merket Drammen til Lysaker stasjon. Reisetiden er 35 minutter. Billetten koster kr 190,- én vei. Du kan reise uten papirbillett med Flytoget. Det er egne automater for dette på alle stasjoner, men husk å trekke kredittkortet før ombordstigning.

Alternativt kan du reise med lokal- eller regionaltog fra flyplassen til Lysaker stasjon. Dette gjelder kun tog mot Skien, Larvik, Kongsberg eller Drammen. Det tar fra 35 til 45 minutter. Billettprisen er kr 101,- for forhåndskjøpte billetter. Kjøpes billetten på toget, koster den kr 40,- ekstra.

Fra Oslo sentrum

Du kan reise kollektivt med buss eller trikk til Lilleaker, eller med buss eller tog til Lysaker stasjon.

Buss:
Velg buss nr. 32 mot Voksen Skog til stoppested CC Vest (merket med B på kartet) eller en av de mange bussene mot Fornebu, Snarøya og andre destinasjoner i Bærum, som stopper på Lysaker stasjon. Turen fra sentrum tar fra 10 til 20 minutter, avhengig av rute.

Trikk:
Velg trikk nr. 13 mot Bekkestua til stoppested Lilleaker (merket med T på kartet). Turen fra sentrum tar ca. 20 minutter.

T-bane:
Det er også mulig å reise t-banelinje 3 i retning Kolsås. Gå av på Bjørnsletta stasjon. På andre siden av veien ligger en bensinstasjon. Følg Hartmanns vei til venstre for bensinstasjonen. Følg den veien inntil du kommer til en bom, fortsett videre, rett etter bommen kan du svinge til venstre inn i Guvernørens vei. Følge den til du kommer ned på Lilleaker trikkestopp (merket av på kartet).

Tog:
Ta lokal- eller regionaltog (fra Oslo S eller NSB Nationaltheatret stasjon) vestover til Lysaker stasjon. Turen tar 10 minutter. Vær oppmerksom på at noen har endestasjon på Skøyen, som er stasjonen før Lysaker.

Priser buss og trikk (lokaltakst i Oslo):
Billettprisen er kr 35,- for billetter som er forhåndkjøpte (informasjon om kjøpssteder), og kr 20,- i tillegg for billetter som kjøpes av sjåfør.

Priser tog (lokaltakst i Oslo):
Billettprisen er kr 35,- for forhåndkjøpte billetter og kr 40 kroner ekstra ved kjøp om bord på toget.

Månedskort, ukeskort og dagskort for Oslo gjelder også for reiser til Lilleaker og Lysaker. Dette gjelder både buss, trikk og tog. Informasjon om trikk-, buss- og togtider kan du finne på Ruters nettside eller ringe 177 (hvis du ringer fra Oslo eller Akershus).

Gangavstand

Busstopp CC Vest er på den andre siden av veien for Mustadvei 1.

Fra trikkestopp Lilleaker er det ca. 400 meter ned til Mustadvei 1. Følg Lilleakerveien ned til Mustads vei 1.

Fra Lysaker stasjon er det ca. 900 meter opp til Mustadvei 1. Gå ut på nordsiden av stasjonen. Gå nordover til en overbygd gangbro av tre over Lysakerelven. Gå svakt til venstre og opp den utendørs trappen. Fortsett rett oppover en slak skråning opp mot CC Vest. Her kan du enten gå opp en metalltrapp og så over parkeringsområdet til kjøpesenteret, eller gå til venstre og rundt parkeringen til kjøpesenteret.

Rutene fra Lilleaker trikkestopp og fra Lysaker stasjon er merket av med prikker på kartet.

Sykkel

Fra Oslo sentrum er det en flott sykkelvei på sjøsiden av E18 fra Vika Atrium, Fillipstad og langs Frognerstranda og Bestumkilen til Lysaker stasjon. Derfra er det ca. 900 meter opp til Mustadvei 1. Følg Lilleakerveien opp til CC Vest/Mustads vei 1. Det er sykkelparkering utenfor inngangen til Mustads vei 1 og i parkeringsanlegget knyttet til CC Vest.

Bil

Fra øst (sentrum)
Kjør E18 og velg avkjøringen til Lilleaker. Kjør rett fram i første rundkjøring. I neste rundkjøring er det mulig å svinge til venstre og parkere på CC Vest sin parkeringsplass. Alternativt er det mulig å kjøre rett fram i andre og deretter til venstre i tredje rundkjøring. Ta tredje avkjøring (inn til CC Vest) i fjerde rundkjøring. Så er det mulig å kjøre ned under Mustadvei 1 eller hovedparkeringen til CC Vest for å parkere.

Fra vest (Bærum)
Ta av til Ring 3 (Granfosstunellen). Sving av mot Lilleaker før du kjører inn i tunell nummer to. Sving av i tredje avkjøring i rundkjøringen (inn til CC Vest). Så er det mulig å kjøre ned under Mustadvei 1 og parkere, eller kjøre inn til hovedparkeringen på CC Vest.

Parkering
CC Vest har avtale med Onepark om parkeringsregulering. Det er tre timer gratis parkering, og deretter kr 15,- per påbegynte 15 minutter. Se ellers regler på nettsiden eller oppslag på parkeringsområdet.

CC Vest har egne parkeringsplasser til el-bil.

Kart sentrum til Lilleaker

 

(Alle priser på denne siden er oppdatert per februar 2018.)

Sist oppdatert: 2023-04-18