Besøkende på stand

Student

Vi ønsker å ivareta et godt samarbeid med universiteter og høyskoler. Er du student og trenger tilgang til standarder kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Du får da lesetilgang til over 50 000 standarder og gunstige rabatter på utskrifter.

Flere av medarbeiderne våre bidrar med forelesninger og kurs for studenter og undervisningspersonell. Vi besøker også videregående skoler der vi holder presentasjoner om standarder og standardisering.

I tillegg har vi et tett samarbeid med universiteter og høyskoler gjennom arbeid i komiteene våre.

Standard Norge er medlem av Næringslivsringen ved NTNU, studieprogrammet for Bygg- og miljøteknikk og deltar på Bygg- og miljødagen i Trondheim. I tillegg deltar vi på IAESTEs Næringslivsdager i Trondheim, Karrieredagen ved NMBU på Ås og Karrieredagen ved NTNU, Gjøvik. Vi holder også bedriftspresentasjon for byggstudentene ved NTNU.

Forelesninger, foredrag og kurs

Ønsker du at Standard Norge skal bidra med forelesning, foredrag, bedriftspresentasjon eller kurs på din (høg)skole eller ditt universitet, kan du ta kontakt med vår kommunikasjonsdirektør Marit Sæter.

Marit er blant annet representant for Standard Norge i Næringslivsringen ved NTNU. Vi holder innlegg om de fleste standarder og gjennomfører gjerne kurs i standardisering.

Standard sommerjobb

Aurora Skarbøvig

Aurora jobbet i Standard Norge sommeren 2019.

En sommerjobb i Standard Norge gir deg en god anledning til å bli kjent med betydningen standarder har for utvikling av både næringslivet og samfunnet. Søknadsfrist er 1. april.

Mer om sommerjobb

Sist oppdatert: 2019-10-14